SORTIDES

Ens complau anunciar la nostra propera sortida fotogràfica de cap de setmana, dedicada a capturar la bellesa de dues flors extraordinàries: la Leontopodium alpinum, coneguda popularment com a Flor de Neu, i la Cypripedium calceolus, també anomenada Sabatetes de la Mare de Déu.

L'agrupació fotogràfica AGFOGA va explorar el manga, l'anime i la cultura japonesa durant el Sakura Fest. Les fotografies capturen l'essència d'aquest esdeveniment cultural, des de les recreacions artístiques fins a l'ambient vibrant de la festa.

Avui alguns membres de la agrupació s'han reunit en un punt del traçat del Rally "retro" de Sitges. Se'ns ha obert una finestra al passat amb la seva desfilada d'automòbils clàssics per la carretera de Gavà a Castelldefels. Per als amants de la fotografia, és una oportunitat única per a capturar l'elegància atemporal d'aquests vehicles i la passió...

En un fresc matí primaveral, un grup d'entusiastes de la fotografia es va aventurar en una emocionant expedició als camps de presseguers Aitona. Amb càmares en mà i una passió per capturar l'essència i la bellesa de la naturalesa, ens embarquem en aquesta emocionant jornada.