CURSOS

El proper dia 20 de Febrer comença el nou curs d'iniciació a la fotografía impartit a l'asociació. Les inscripcions es realitzaran a la propia agrupació a partir d'aquest divendres. Places limitades.

Curs Bàsic de Macrofotografia està dissenyat per a introduir als participants en el fascinant món de la fotografia de primers plans, permetent-los explorar i capturar detalls sorprenents d'objectes petits. Al llarg d'aquest curs, els participants adquiriran coneixements fonamentals sobre la tècnica, l'equip i la composició necessaris per a...

Curs bàsic en il·luminació fotogràfica. És un programa dissenyat per a introduir als participants en els fonaments essencials de la il·luminació en fotografia. Aquest curs busca proporcionar als estudiants els coneixements i habilitats necessaris per a comprendre i utilitzar la llum de manera efectiva en les seves fotografies.

Curs de fotografia dissenyat per a aquells que desitgen endinsar-se en el fascinant món de la fotografia digital. No importa si ets un principiant absolut o si ja has fet algunes fotos, aquest curs et proporcionarà les habilitats essencials per a capturar imatges impressionants i expressar la teva creativitat a través de la fotografia.