Taller Light Painting

01.04.2024

Descobreix l'art de pintar amb llum en la foscor! En el taller de fotografia Light Painting impartit per Carles Domènech, et submergiràs en un món de creativitat i tècnica on la llum es converteix en el teu pinzell i la nit en el teu llenç. Aprèn a crear imatges sorprenents i surrealistes utilitzant diferents fonts de llum, moviments precisos i llargues exposicions.

Durant aquest taller pràctic, exploraràs tècniques avançades de fotografia nocturna i dominaràs el control de l'exposició per a capturar efectes lluminosos únics. Des de traços brillants i figures abstractes fins a paraules flotants i dibuixos intricats, cada fotografia serà una expressió única de la teva imaginació.

No es requereix experiència prèvia en fotografia, només porta la teva cambra i la teva creativitat! Els nostres instructors experts et guiaran pas a pas, brindant-te consells i trucs per a crear imatges impactants que deixaran a tots amb la boca oberta.

Característiques del taller

Data del taller:                      18 de Maig del 2024

Lloc:                                       Castell de l'Eramprunya o Castellciuro (Molins de Rey)

Professor:                              Carles Domenech

Participants:                          Mínim 10 persones, màxim 15

Preu del taller:                      750 € a repartir entre els participants.


Uneix-te a nosaltres en aquest emocionant viatge fotogràfic i descobreix com convertir la nit en la teva millor aliada per a la creació d'imatges impressionants. Inscriu-te ara i deixa't portar per la màgia del Light Painting!