Tancant un cicle

05.04.2024

Estimat Josep,

En nom de tots els membres de l'agrupació fotogràfica de Gavà, volem expressar-te el nostre més sincer agraïment per la teva dedicació, inspiració i ensenyaments al llarg d'aquests anys. La teva passió per la fotografia i el teu compromís amb l'art han deixat una empremta inesborrable en cadascun de nosaltres.

Des del moment en què ens vam unir a aquesta meravellosa comunitat fotogràfica, la teva presència ha estat fonamental. Els teus consells, crítiques constructives i la teva habilitat per capturar l'essència de cada moment ens han inspirat a millorar constantment i a explorar nous horitzons creatius.

No només has estat un mestre per a nosaltres, sinó també un amic i un guia en aquest fascinant viatge fotogràfic. La teva generositat al compartir els teus coneixements i experiències mai serà oblidada, i la teva influència perdurarà en les nostres obres i en les nostres vides molt després de la teva partida.

Encara que ens entristeix profundament acomiadar-te, sabem que el teu llegat perdurarà en la comunitat fotogràfica de Gavà i més enllà. Et desitgem tot el millor en els teus futurs projectes i esperem que trobis la mateixa inspiració i gratificació que ens has proporcionat.

Gràcies, Josep, per tot el que has fet per nosaltres. Et portem en els nostres cors i sempre seràs part de la nostra família fotogràfica.

Amb tot el nostre afecte i gratitud, fins el proper taller.

Salut i bona llum 📸🌟🌟🌟